Ulei Bio-Oil

De curand am citit intr-o revista despre un ulei minune care a  castigat 222 numeroase premii si a devenit cel mai bine vandut produs pentru tratarea vergeturilor, in toate 18 tarile in care s-a lansat incepand cu anul 2002.Acesta contribuie la refacerea pielii cu un aspect neuniform, reducerea vergeturilor si actioneaza foarte bine pe pielea deshidratata.

M-am hotarat sa il incerc mai ales pentru ca am pielea deshidratata si in general nu suportam uleiul prea mult timp pe corp.L-am folosit si pe fata si pe corp si a intrat foarte repede in piele.

”  Bio‑Oil este o combinatie de extracte din plante si vitamine cu baza de ulei. Conţine ingredientul revoluţionar PurCellin Oil™, care reduce consistența formulei. Acesta face ca Bio‑Oil să fie absorbit cu uşurinţă şi asigură absorbtia ingredientelor naturale benefice pentru piele.” :)) (interesanta partea asta)

  • Ingrediente: Ulei de galbenele, ulei de lavanda, ulei de rozmarin, ulei de musetel, vitamina A, vitamina E, baza-ulei, parfum-trandafir, culoarea este portocalie.
  • Cantitatea este mica de 60 ml, desi nu trebuie aplicata o cantitate mare, produsul o sa se termine destul de repede.
  • In farmacii il gasiti la aproximativ 60 de lei
  • Eu l-am achizitionat din Supermarket Bebe, Militari Shopping cu 38 de lei, o diferenta destul de mare.
  • Produsul poate fi folosit si de femeile insarcinate.

Voi vedea cum functioneaza uleiul, momentan l-am folosit doar de trei ori, dar sunt multumita de textura pielii si de faptul ca intra repede in piele, o sa revin cu informatii despre el!

Voi ce ulei folositi sau ce combinatii de uleiuri?download

Pupici, R

4 gânduri despre „Ulei Bio-Oil”

  1. Super!! Asteptam urmatoare informatii:D
    Am sa.l incerc si eu! Uleiul din germeni de grau mi-a parut f bun pentru hidratare si contra vergeturi! Este f bun cicatrizant,dar..si f gras..nu e prea placut..

    Apreciază

Lasă un comentariu