Am achiziționat ceva mișto pentru ten și trebuia sa va spun și vouă despre ce e vorba. Fiole pentru ten de la Floritene, cu extract de castan pentru ten sensibil ca al meu și cu un început de cuperoza pe care îl am pe lateralele nasului, de care habar nu aveam pana să-mi spună cosmeticiana. Când m-am uitat cu atenție liniile mici și roșii de la cuperoza sunt uratele și extractul de castan este bun pentru ameliorarea lor. 

Cutiuța conține 10 fiole care se aplica dimineața și seara. Eu aplic doar seara după ce îmi curat tenul și aplic mai puțin de jumătate de fiola pentru ca este suficient pentru fata mea. Mirosul nu este foarte plăcut, dar în 2- 3 minute intra fiola în piele și nu îl mai simți. 

Îmi plac pentru ca intra repede în piele, pentru ca reglează circulația sanguina și redau claritatea tenului, iar pielea nu mai pare deshidratata ca înainte. 

Fiola este micuta, dar v-am spus ca ajunge pentru minimum 2 aplicări.

Nu am mai folosit nimic de la aceasta firma, dar în materie de fiole au foarte multe pentru fiecare tip de ten, eu le-am ales pe acestea după ce am citit despre fiecare pentru ca mi se potrivesc perfect în aceasta perioada. 

Fiolele pentru ten sensibil și cuperoza le-am achiziționat cu 45 ron de la farmacia Tei, zona lacul tei, iar pe alte site-uri am văzut ca sunt în jur de 60 ron. 

O sa va povestesc rezultatul după ce termin fiolele. Momentan sunt incantata de ele și sper sa va fie de ajutor și vouă acest articol. 

Dacă folosiți și alte lucruri bune va aștept cu comentarii😊

Cu drag, 

Raluca💋

Reclame

4 gânduri despre “Fiole cu extract de castan indian – Floritene

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s